Lyst til å løse skrivekoden?

Små ord kan skape magi! Jeg har gleden av å invitere deg til å delta på lansering av min nye bok «Skrivekoden» 29. mai 2019.

Skrivekoden_omslag

Her er boken som hjelper deg til å skrive tekster som blir lest. Du er invitert til å delta på lanseringen av «Skrivekoden». Vi ses!

Å skrive godt er det viktigste verktøyet i all kommunikasjon, enten den er skriftlig eller muntlig. Dessverre er altfor mange tekster er uforståelige, uinteressante, upersonlige eller på andre måter dønn kjedelige.

Det ønsker jeg å gjøre noe med.

Selv om du skriver om sak og fag, er det ingen grunn til å kjede leseren i søvn. Det er mulig å skrive godt og interessant om et hvilket som helst tema. Vil du vite hvordan?

Personlig invitasjon:

Jeg har gleden av å invitere deg til å være med på lanseringen av min nye bok «Skrivekoden» onsdag 29. mai 2019 på et frokostseminar hos Cappelen Damm Akademisk.

Dette er en bok jeg har drømt om å skrive i lang tid. Fordi jeg tror at gode tekster har evnen til å bevege mennesker. Fordi jeg tror at gode tekster kan bidra til å bevege verden, og gjøre den bedre. Fordi jeg opplever at alle kan skrive bedre dersom de trener målrettet på det. Fordi jeg ønsker å dele mine erfaringer med å hjelpe andre til å skrive godt og effektivt.

Jeg har gjennom mer enn 30 år utviklet en skrivekode som består av ti nøkler til en god og effektiv tekst. Å løse eller knekke skrivekoden betyr å skrive tekster som kommuniserer godt med leserne dine. Du kan presentere det samme budskapet på utallige måter, med forskjellige effekter. Jeg ønsker å hjelpe deg til å få flere lesere og økt gjennomslagskraft for dine tanker og ideer.

Små ord kan skape magi. Små ord kan løfte mennesker. Små ord kan bevege verden. Små ord kan gjøre stor forskjell.

Reklame

Om Audun Farbrot

Audun Farbrot er fagbokforfatter, foredragsholder, foreleser og rådgiver i forskningskommunikasjon. Farbrot er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, 1990, med spesialisering i organisasjon og ledelse. Han har bakgrunn som næringslivsjournalist fra Økonomisk Rapport, Aftenposten og Dine Penger.
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt, bok, Boklansering, ekspertspråk, forskningsformidling, Forskningskommunikasjon, klarspråk, Kommunikasjon, kronikk, kronikkurs, skrivekurs, Skriveråd, språk, stammespråk, Tekst og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s