Om Audun Farbrot

Audun Farbrot (Foto - Torbjørn Brovold)

Audun Farbrot (Foto: Torbjørn Brovold).

Jeg er født med et velutviklet nysgjerrighetsgen, vil veldig gjerne vite hvordan ting egentlig henger sammen.

Noe av det morsomste jeg vet er å finne frem til hemmelige skatter i forskningsverden, og bidra til å løfte frem kunnskapen slik at den kommer oss alle til nytte. Forskningskommunikasjon er både mulig, meningsfullt og utrolig morsomt!

Jeg kom til verden i universitetsbyen Trondheim en augustdag (29/8) i 1964. Jeg er utdannet Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI, 2012, med programmene «Påvirkning og innflytelse i organisasjoner», «Flermedial ledelse» og «PR-ledelse og strategisk kommunikasjon». Jeg er også utdannet siviløkonom fra BI med utveksling til ESCP Europe i Paris, Frankrike. Jeg var fagsjef forskningskommunikasjon på Handelshøyskolen fra 2003 til 2019. I perioden 2019 – 2022 var jeg fagsjef forskningskommunikasjon og leder for avdeling for forskningskommunikasjon og innovasjon ved Høyskolen Kristiania.

Sommeren 2013 lanserte jeg boken «Forskningskommunikasjon«, som er en praktisk håndbok for forskere og kommunikasjonsrådgivere. To år senere, på tampen av 2015, lanserte jeg boken «Sosiale medier for forskere, kommunikasjonsrådgivere og fageksperter«. Her kan du se video fra lanseringen: «Slipp kunnskapen løs«. I 2019 lanserte jeg «Skrivekoden. Ti nøkler til en god og effektiv tekst«. Alle bøkene er utgitt på Cappelen Damm Akademisk forlag.

Kontaktinformasjon:

Mer om meg:

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s