Om denne bloggen

Forskningskommunikasjon_bokforsideForskningskommunikasjon er en kunnskapsblogg som ble lansert 29. august 2013 av Audun Farbrot. Navnet på bloggen er også tittelen på en bok, «Forskningskommunikasjon. Praktisk håndbok for forskere og kommunikasjonsrådgivere«, som ble lansert i august 2013.

Bloggen gir en mulighet til å gripe fatt i aktuelle hendelser og relatere det til sentrale temaer i boken. Bloggen gir også muligheten til å hente inn de gode eksemplene på effektiv forskningskommunikasjon. Bloggen gir også mulighet til å engasjere seg i en debatt om aktuelle temaer innenfor fag- og praksisfeltet. Det kan gjøre bloggen til et springbrett ut i samfunnsdebatten.

Bloggen er også et uttrykk for at jeg ønsker å leve som jeg lærer. Skal du hjelpe forskere i å ta i bruk sosiale medier i sin kommunikasjon av faglig kunnskap, må du vite hva du snakker om. Det betyr at denne bloggen ikke er skrevet inn i stentavler, men at den nok kommer til å utvikle seg underveis.

Jeg setter stor pris på alle tilbakemeldinger, – både kommentarer og forslag til hva jeg kan gjøre for at du ønsker å følge denne bloggen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s